FAQ
Naon harga anjeun?

Simkuring gaduh produk béda (tinggi-tungtung produk, pertengahan tungtung produk na produk ongkos-efisien) pikeun pasar béda, mangga ngahubungan kami lamun museurkeun produk.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk na packing bisa dijieun nurutkeun pamundut anjeun, ogé bisa laser logo anjeun dina produk.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

Biasana, urang gaduh sababaraha item di stock, waktu pangiriman (teu kaasup libur) biasana 2-3 poé gawé ku DHL / UPS / TNT / suweng. Mun urutan anjeun leuwih ti 100 susunan, waktu nu diperlukeun 7-10 poé nyiapkeun, nalika Urutan QTY téh leuwih ti 1.000 susunan, waktu nu diperlukeun 10-15 poé nepi ka rengse produksi, pikeun leuwih QTY, PLS parios kalawan jualan kami pikeun pasti

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:

What is the jaminan produk?

Urang jaminan sakabeh produk urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Mun aya wae masalah kualitas, mangga ngirim urang nu gambar atawa video, teras urang bakal nganalisis alesan jeung ulah aya masalah ieu di mangsa, ogé bakal ngadamel ngagantian anyar keur anjeun dina urutan Anjeun salajengna.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT Sadaya hak ditangtayungan.
EKLIGHT téh produsén profésional ti LED lampu gede bohlam, nyumput kit xenon, otomatis ngarah, daytime ngajalankeun lampu, ngarah kamajuan.
WhatsApp Online Chat !