Nepangkeun 4

Win-win Style

Leuwih taun, kami geus salawasna anut ka prinsip " Kalawan kabuka, inovatif, silih percaya, sarta meunang-meunang gaya , parusahaan urang geus dijieun precedent dina cahaya otomatis.
Dina hadir, produk urang geus suksés diasupkeun ka  pasar  Europe and the United States, South Korea and Japan, Southeast Asia, South Africa, North Africa, the Middle East..

anjog Level

Urang kudu leuwih ti 15 desainer otomatis cahaya profésional, sarta dina waktos anu sareng, urang nyetél pamasaran jeung panalungtikan & jurusan di Éropa sarta Korea,  Simpen produk EKLIGHT desain dina tingkat anjog . Dina garis produksi, leuwih ti 100 pagawé pikeun ngahasilkeun Otomatis LED, produk nyumput, Kabéh produk anu domestik jeung  standar industri internasional sarta palaksanaan ketat ngeunaan sistem manajemen kualitas ISO  pikeun control kualitas 100%.

Ek cahaya dugi

Pamingpin Otomatis LED tur nyumput di Cina

DSC_0458

3000 kuadrat

Leuwih ti 3000 méter pasagi  ISO 9001 & 2008 factory building, 100+ workers and 4 production line

79e7fe83

pabrik ISO 9001 & 2008

Sadaya produk anu diliwatan  E-tanda, CE jeung auténtikasi RoHS  na 100% pas keur baku mobil aslina,

33333333

Tés Quality ketat

Sadaya produk kudu lulus 40 jam uji sepuh sarta nguji umur low & tinggi suhu

kualitas test

Unggal produk diliwatan ketat QC test
Jam sepuh test
Jam tinggi hawa test
Jam uji dina mobil
Susunan diuji ku pamaké

Panalungtikan & ngamekarkeun

EKLIGHT gaduh leuwih ti 15 desainer otomatis cahaya profésional, sarta dina waktos anu sareng, urang nyetél pamasaran jeung panalungtikan & jurusan di Éropa sarta Korea,  Simpen produk EKLIGHT desain dina tingkat anjog . Dina garis produksi, leuwih ti 100 pagawé pikeun ngahasilkeun LED, produk nyumput, Kabéh produk anu domestik jeung  standar industri internasional sarta palaksanaan ketat ngeunaan sistem manajemen kualitas ISO  pikeun control kualitas 100%.

panalungtikan
%
pangwangunan
%
produksi
%

Distribusi pasar

%

Eropa

%

Amerika

%

Asia

%

Oséania

Naon klien Ucapkeun?

"Kuring kudu V10 LED bohlam lampu gede, éta produk alus".

- Mick
 

"Kualitas U10S pisan alus, éta diliwatan Ram rebel, Ram SLT, Ram ecodiesel".

- Jeremy Larson

"Canbus anjeun ngarobah lampu anu alus, teu sagala masalah canbus"

- Eric Hart

"Very good designed product"

— Robert



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT Sadaya hak ditangtayungan.
EKLIGHT téh produsén profésional ti LED lampu gede bohlam, nyumput kit xenon, otomatis ngarah, daytime ngajalankeun lampu, ngarah kamajuan.
WhatsApp Online Chat !