• mobil dipingpin bohlam lampu gede
  • EKLIGHT LED HEADLIGHT BULB HID XENON KIT 9
  • HID XENON KIT,
  • 55833_100945973409453_1065976774_o副本

Tentang Kami

difokuskeun cahaya canbus otomatis leuwih 12 taun

EKLIGHT mangrupakeun pamingpin cahaya otomatis di Cina, leuwih ti 7000 méter pasagi ISO 9001 & 2008 wangunan pabrik, Kabéh produk anu diliwatan E-tanda jeung titik auténtikasi na 100% pas keur baku mobil aslina. Urang kudu leuwih ti 15 desainer otomatis cahaya profésional, sarta dina waktos anu sareng, urang nyetél pamasaran jeung panalungtikan & jurusan di Éropa sarta Korea, Simpen produk EKLIGHT desain dina tingkat anjog. Dina garis produksi, leuwih ti 100 pagawé pikeun ngahasilkeun LED, produk nyumput, Kabéh produk anu standar industri domestik jeung internasional sarta palaksanaan ketat ngeunaan sistem manajemen kualitas ISO  pikeun control kualitas 100%.

Bryan urang Highlights

kabéh ngawangun

Leuwih 12 Taun

Eklight Produsén Video

Canbus Inovatif Konsép Dipingpin cahaya

Watch video

digawé Jeung

UPS
FEDEX1
DHL
TNT
PP
Wu
suweng


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT Sadaya hak ditangtayungan.
EKLIGHT téh produsén profésional ti LED lampu gede bohlam, nyumput kit xenon, otomatis ngarah, daytime ngajalankeun lampu, ngarah kamajuan.
WhatsApp Online Chat !