FAQ
Apa sing prices Panjenengan?

We kudu produk beda (dhuwur-mburi produk, agêng-mburi produk lan produk biaya-efisiensin) kanggo pasar sing beda, please contact us yen kasengsem ing produk.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif.

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk lan packing bisa digawe miturut penjenengan, uga bisa laser logo ing produk.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Apa timbal wektu saben?

Biasane, kita duwe sawetara item ing Simpenan, wektu pangiriman (ora kalebu liburan) biasane 2-3 apa dina dening DHL / UPS / TNT / EMS. Yen supaya luwih saka 100 set, iku njupuk 7-10 dina kanggo nyiapake, nalika supaya qty luwih saka 1,000 set, iku njupuk 10-15 dina kanggo ngrampungake produksi, kanggo liyane qty, pls mriksa karo dodolan kita kanggo pas

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank, Western Union utawa PayPal:

Apa babar pisan produk?

We babar pisan kabeh produk kita. Kita prasetya iku kanggo kepuasan karo produk kita. Yen ana masalah kualitas, mangga ngirim kita gambar utawa video, banjur kita bakal njelasno alesan lan supaya Jeksa Agung bisa ngetokake iki ing mangsa, uga bakal nggawe panggantos anyar kanggo sampeyan supaya sabanjuré.

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT kabeh Rights Reserved.
EKLIGHT punika Produsèn profesional saka LED lampu bohlam, hid kit xenon, otomatis mimpin, awan mlaku lampu, dipimpin panandha.
WhatsApp Online Chat !