ABOUT US 4

Win-Win Gaya

Swara taun, kita tansah nganut prinsip " Karo mbukak, inovatif, saling percaya, lan menang-menang gaya , perusahaan kita wis digawe perintis ing cahya otomatis.
Ing saiki, produk kita wis kasil mlebu ing  pasar saka  Europe and the United States, South Korea and Japan, Southeast Asia, South Africa, North Africa, the Middle East..

anjog Level

We kudu luwih saka 15 Desainer otomatis cahya profesional, lan ing wektu sing padha, dibangun marketing lan riset & departemen ing Eropah lan Korea,  Tansah produk EKLIGHT desain ing tingkat anjog . Ing baris produksi, luwih saka 100 buruh kanggo prodhuksi Auto LED, produk Hid, Kabeh barang sing domestik lan  standar industri internasional lan implementasine ketat sistem manajemen kualitas ISO  kanggo kontrol kualitas 100%.

EK Lighting LIMITED

Pamimpin Auto LED lan HID ing China

DSC_0458

3000 Squares

Luwih saka 3000 meter saka  ISO 9001 & 2008 factory building, 100+ workers and 4 production line

79e7fe83

pabrik ISO 9001 & 2008

Kabeh produk sing liwati  E-MARK, CE lan bukti asli RoHS  lan 100% Pas kanggo standar mobil asli,

33333333

Testing Quality ketat

Kabeh produk kudu pass 40 jam test tuwa lan testing umur kurang & dhuwur suhu

QUALITY TEST

EVERY PRODUCT liwati ketat QC TEST
Jam tuwa TEST
Jam HIGH TEMPERATURE TEST
Jam TEST IN CAR
Mranata dites dening USER

Research & Ngembangaken

EKLIGHT duwe luwih saka 15 Desainer otomatis cahya profesional, lan ing wektu sing padha, dibangun marketing lan riset & departemen ing Eropah lan Korea,  Tansah produk EKLIGHT desain ing tingkat anjog . Ing baris produksi, luwih saka 100 buruh kanggo prodhuksi LED, produk Hid, Kabeh barang sing domestik lan  standar industri internasional lan implementasine ketat sistem manajemen kualitas ISO  kanggo kontrol kualitas 100%.

Riset
%
Development
%
Produksi
%

Distribusi Market

%

Eropah

%

Amerika

%

Asian

%

Oceania

Klien apa Say?

"Aku kudu V10 LED bohlam lampu, iku produk apik."

- Mick
 

"Kualitas U10S apik banget, iku liwati Ram Rebel, Ram Slt, Ram ecodiesel."

- Jeremy Larson

"Canbus Panjenengan ngowahi cahya apik, ora masalah Canbus"

- eric Hart

"Very good designed product"

— Robert



Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT kabeh Rights Reserved.
EKLIGHT punika Produsèn profesional saka LED lampu bohlam, hid kit xenon, otomatis mimpin, awan mlaku lampu, dipimpin panandha.
WhatsApp Online Chat !