• mobil ingkang lampu bohlam
  • EKLIGHT LED HEADLIGHT BULB HID XENON KIT 9
  • HID XENON KIT,
  • 55833_100945973409453_1065976774_o副本

Babagan awake dhewe

fokus cahya Canbus otomatis liwat 12 taun

EKLIGHT punika pamimpin cahya otomatis ing China, luwih saka 7000 meter saka ISO 9001 & 2008 bangunan pabrik, Kabeh barang wis liwati E-MARK lan DOT bukti asli lan 100% Pas kanggo standar mobil asli. We kudu luwih saka 15 Desainer otomatis cahya profesional, lan ing wektu sing padha, dibangun marketing lan riset & departemen ing Eropah lan Korea, Tansah produk EKLIGHT desain ing tingkat anjog. Ing baris produksi, luwih saka 100 buruh kanggo prodhuksi LED, produk Hid, Kabeh barang sing standar industri domestik lan internasional lan implementasine ketat sistem manajemen kualitas ISO  kanggo kontrol kualitas 100%.

Bryan kang Highlights

Kabeh ngwangun

Swara 12 Taun

Eklight Produsen Video

Canbus Innovative Concepts Lamp

Watch video

makarya Kanthi

UPS
FEDEX1
DHL
TNT
PP
WU
EMS


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
© Copyright - 2010-2018: EKLIGHT kabeh Rights Reserved.
EKLIGHT punika Produsèn profesional saka LED lampu bohlam, hid kit xenon, otomatis mimpin, awan mlaku lampu, dipimpin panandha.
WhatsApp Online Chat !